Työhyvinvointia luontoa säästäen

parkkipirkot 1.jpg

Parkkipirkot valitsivat Meekon sähköpotkulaudat

Kun työssään joutuu paljon kävelemään asfaltilla, voi niveletkin joutua koville. Autolla kulkeminen taas ei ole kaikkein kätevin tapa keskustassa. Meekon sähköpotkulaudat tulivat apuun! Kokemus vaikuttaa olleen mieluinen ja käyttöön on nyt saatu 10 kpl sähköpotkulautoja Helsingin Kaupungin Parkkipirkoille.

Tässä on monta hyvää asiaa, eikä vähäisimpänä ole se että vaikka kävely on hyväksi, on liika liikaa. Kaupungissa liikkuessa voi olla tarve päästä etenemään pidempiäkin matkoja lyhyessä ajassa, eikä autoillen välttämättä tee kovin hyvää ekologista valintaa, kun autoa ajetaan pieniä matkoja, käynnistellään ja sammutellaan. Voi kai hyvin mielin sanoa, että tämä valinta vaikuttaa sekä ympäristöön, että työhyvinvointiin!


Meeko tehostaa toimintaamme merkittävästi ja on omiaan levittämään samalla positiivista ilmapiiriä hektisessä Helsingissä. Pyrimme omalta osaltamme olemaan myös hyvänä esimerkkinä muille sähköpotkulautailijoille, kuinka näillä liikutaan liikennesääntöjen mukaisesti.
— Väinö Palva - pysäköinnintarkastaja , helsingin kaupunki

Meekon sähköpotkulaudat säästävät siis luontoa, Parkkipirkkojen niveliä ja selkää, sekä antavat paljon hauskemman kokemuksen työpäivään!

Helsingin kaupungin Parkkipirkot ovat taas yksi hyvä esimerkki hiilijalanjäljen pienentämiseen talkoohengessä, sekä työntekijöiden hyvinvointiin! Meeko pitää ihmisen tiellä, ekologisesti.