Tehokkuutta työhön luontoystävällisesti

Korkeasaaressa vartiointikierroksetkin hoituu hiljaa ja luontoystävällisesti

Kun työkenttä on laaja, sekä alueena että tehtävien osalta, ei aina ole helppoa päästä nopeasti oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Korkeasaaressa asiakkaina on sekä ihmisiä että eläimiä, ja motivoituneet työntekijät haluavat palvella kaikkia asiakastyytyväisyys edellä.

Työntekijöille on helpotus saada käyttöönsä Meekon sähköpotkulaudat joilla liikkuminen sujuu hiljaa, nopeasti, luontoystävällisesti, omia niveliä säästäen sekä asiakkaiden ja asukkaiden tyytyväisyyden säilyttäen.

Luonto on Korkeasaaressa kaikkien arvostama, senkin takia sähköpotkulaudat ovat tervetullut lisä päivittäiseen työhön.

Katri ja Meekon sähköpotkulauta Korkeasaaressa

Katri ja Meekon sähköpotkulauta Korkeasaaressa


"Pääsemme Meekoilla muutamassa minuutissa paikan päälle riippumatta ylä- tai alamäistä, eikä vartiointikierroksiinkaan kulu enää turhaa aikaa" -  sanoo Katri joka kulkee Meekon sähköpotkulaudalla auttamassa ihmisiä ja saaren asukkeja.

 

Kun Korkeasaaressa tehdään vartiointikierroksia ja pysähdytään auttamaan ihmisiä matkalla, saavat kaikki nauttia hiljaisuudesta ja nopeudesta.

Korkeasaaressa autetaan ihmisiä ja saaren asukkeja, hiljaa, nopeasti ja luontoystävällisesti.

Eläimet, asiakkaat, työntekijät ja luonto tykkää. Sähköpotkulauta on kaikkien ystävä.